Hvem er vi?

Lege
John Inge Netland
Født i 1966
John Inge studerte medisin i Bergen.
Han er spesialist i Allmennmedisin.  I tillegg er han petroleumslege og autorisert idrettslege.
Han har jobbet med allmennmedisin siden 1998.  John Inge har også vært hovedlege for Kvinnelandslaget i fotball og klubblege for Viking i flere år.
Medlem av:
Den Norske Legeforening
Allment praktiserende legers forening
.Kiropraktor
Tone Fuglestad
Født i 1978
Tone tok sin mastergrad i kiropraktikk i 2001. Har jobbet som praktiserende kiropraktor siden 2001. Hun er primærkontakt for nerve, muskel og skjelettplager. Tone har også mastergrad i diagnostisk ultralyd og bruker dette i sitt daglige kliniske arbeid for å sikre kvalitet og behandling.
Medlem Norsk Kiropraktorforening


marte
Kiropraktor
Marte Magnus Johannessen
Født i 1989
Marte tok sin mastergrad i kiropraktikk i 2015. Hun jobbet i Danmark fram til 2018. Marte er primærkontakt for nerve-, muskel- og skjelettplager. Utenom generell kiropraktisk behandling har hun et brennende engasjement for behandling av gravide og barn.  Hun har videreutdannet seg innen pediatri, men har også kurs innen tørrnåler/dry needling og ekstremitetsbehandling.
Medlem Norsk KiropraktorforeningSykepleier
Annette Øverland
Født 1972
Annette tok sin utdannelse ved sykepleierhøyskolen i Stavanger i 1998. Hun har i hovedsak jobbet i allmennmedisin siden da, men har også jobbet noen år i psykiatrien.
Annette utfører prikktesting og har ansvar for vaksinasjonkontoret på Deltaklinikken.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Medisinsk sekretær

Monica Mihai
Født 1995.
Ferdig utdannet 2017. Har jobbet på  Sandnes legekontor frem til 2019. Kom til oss på Deltaklinikken høsten 2019.


«Legehund»
Lykke
Født 2017
Lykke er en glad liten Jack Russel Terrier som er yrkesaktiv og er med på jobben hver dag. Hun er ekspert i å få fram et  smil hvis dagene er mørke og leie.